Szegedi Szakképzési Centrum Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskolája energetikai korszerűsítése

A Szegedi Szakképzési Centrum Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskolájának energetikai korszerűsítését célozza a KEHOP-5.2.2 konstrukció keretében megkezdett beruházás. A projekt az NFSI Nemzeti Fejlesztési és Stratégiai Intézet Nonprofit Kft. által vezetett konzorciumi formában valósult meg.

A beruházás segítségével az intézmény főépületének homlokzati nyílászáróinak cseréje, a tető hőszigetelése valósult meg, homlokzati és lábazati hőszigetelési rendszer került kialakításra. A fejlesztés eredményeként a Szegedi Szakképzési Centrum Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskolája biztonságosabb, egészségesebb, korszerűbb, környezetbarát intézményként működhet tovább.

Az intézmény az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával, a Széchenyi 2020 program keretén belül a KEHOP-5.2.2-16-2016-00076 „Szegedi Szakképzési Centrum Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskolája energetikai korszerűsítése” című pályázat keretében 156.213.521 Forint vissza nem térintendő támogatást használt fel, a támogatás intenzitása 100%.

Kedvezményezett:

NFSI Nemzeti Fejlesztési és Stratégiai Intézet Nonprofit Kft.
Szegedi Szakképzési Centrum

Közreműködő szervezet:

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Programok Irányító Hatóság

Szeged

Sajtóközlemény:

A pályázattal kapcsolatos sajtóközlemények itt elérhetőek:

KEHOP-5.2.2-16-2016-00076 számú projekt nyitó sajtóközlemény
KEHOP-5.2.2-16-2016-00076 számú projekt záró sajtóközlemény

Fejlesztés előtt

Fejlesztés után