„Fogyasztói érdekek képviseletét ellátó egyesületek 2017. évi támogatása”

A pályázat kódja: FV-II-17

Döntés a „Fogyasztói érdekek képviseletét ellátó egyesületek 2017. évi támogatása" (FV-II-17) tárgyában kiírt pályázati kategóriában

Örömmel értesítjük a Tisztelt Pályázókat, hogy a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium meghozta döntését a „Fogyasztói érdekek képviseletét ellátó egyesületek 2017. évi támogatása" tárgyában kiírt (FV-II-17 azonosítószámú) pályázati kategóriában.

A beérkezett 6 darab érvényes pályázatból a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium 5 darab pályázatot részesített támogatásban, összesen 6 043 977,- Ft értékben.

A támogatási döntésről, a szerződéskötés feltételeiről és az ahhoz szükséges dokumentumok beküldési határidejéről, módjáról a pályázat kezelő szerve, az NFSI Nemzeti Fejlesztési és Stratégiai Intézet Nonprofit Kft. értesítést küld minden pályázónak. A nyertes pályázóknak programjuk megvalósításához eredményes munkát kívánunk!

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUM:

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium megbízásából a Nemzeti Fejlesztési és Stratégiai Intézet Nonprofit Kft. nyílt pályázatot hirdet a fogyasztói érdekek képviseletét ellátó egyesületek támogatására annak érdekében, hogy az oktatásban a rendelkezésükre álló eszközökkel a fogyasztóvédelmet széles társadalmi alapokra helyezzék, kialakítsák, erősítsék és terjesszék az általános- és középiskolások körében a tudatos fogyasztói magatartást.

A pályázat célja

A fogyasztói érdekek képviseletét ellátó egyesületek arra irányuló tevékenységének támogatása, hogy az NFM által kiírt „Fogyasztói tudatosságra nevelő iskola” címet elnyert, vagy a „Fogyasztói tudatosságra nevelő iskola” címre pályázó iskolákkal való szoros együttműködésben az iskola diákjai számára az alábbi programokat szervezik:

  • 1. fogyasztóvédelmi vetélkedő
  • 2. fogyasztóvédelmi oktatás diákok számára
  • 3. fogyasztóbarát vállalkozási szemlélet és fogyasztóvédelmi ismeretek gyakorlati bemutatása érdekében nagyvállalatok, helyben működő kisebb vállalkozások látogatása
  • 4. pedagógusok fogyasztóvédelmi képzése

A pályázat fenti programokra együttesen és külön az egyes programokra is benyújtható.

A pályázók köre:

Jelen pályázati felhívás keretében azok a magyarországi és határon túli székhelyű egyesületek vehetnek részt, amelyeknek célja a fogyasztók érdekeinek védelme, alapszabályuknak megfe-lelő tevékenységüket ténylegesen folytatják, valamint ilyen egyesületek szövetségei.

A rendelkezésre álló keretösszeg:

10 086 000 Ft., azaz tízmillió-nyolcvanhatezer forint.

Támogatási időszak:

A pályázó által a pályázatban megjelölt, 2017. október 1. és 2018. május 31. közé eső időszak.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2017. november 16.

Határidőben benyújtottnak minősül az a pályázat, amelyet 2017. november 16.-án éjfélig postára adtak.

Pályázattal kapcsolatos további információk:

Telefonszám: (06-70) 905-8424
hétfő-csütörtök: 8:00-16:00; péntek: 8:00-14:00
E-mail: szakmai kérdések esetén: fv@nfsi.hu

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK:

MELLÉKLETEK: